Ua ʻae ʻo FDA i ka Polokalamu EVO Visian® ICL, I kēia manawa ua hiki mai i Utah

Inā luhi ʻoe i ka hana ʻana me ka myopia a me ka hoʻopili mau ʻana a i ʻole ka maka aniani, ʻo EVO Visian ICL™ (STAAR® Surgical Phakic ICL no Myopia a me Astigmatism) ʻo ia wale nō ka mea āu i kali ai, a ma hope o ka iwakālua makahiki ma waho o ka ʻAmelika, loaʻa ia ma Utah ma Hoopes Vision.
Ma Malaki 28, 2022, ua hoʻolaha ka STAAR Surgical Company, kahi mea hana nui o nā lens implantable, ma kahi hoʻolaha hoʻolaha e ʻae ka US Food and Drug Administration (FDA) i ka EVO/EVO+ Visian® Implantable Collamer® Lens (EVO) ma ke ʻano he Myopia palekana. me ka ʻole astigmatism a me nā lāʻau lapaʻau maikaʻi ma US
"ʻOi aku ma mua o 1 miliona mau lens EVO i hoʻokomo ʻia e nā kauka ma waho o ka US, a ʻo 99.4% o nā maʻi maʻi EVO i kahi noiʻi i ʻōlelo ʻia e hana hou ʻia lākou," wahi a Caren Mason, pelekikena a me Luna Nui o STAAR Surgical.
"Ua hoʻonui ʻia ke kūʻai aku ʻana o nā lens EVO ma waho o ka US ma 51% i 2021, ʻoi aku ma mua o ka pālua ʻana mai ka makahiki 2018, e hōʻike ana i ka hoʻonui nui ʻana o nā mea maʻi a me kā mākou mau hoa hana lapaʻau no EVO ma ke ʻano he koho uku no ka hoʻoponopono refractive a me nā hopena nui."

Mea Hana Hoʻokaʻaʻike Lens

Mea Hana Hoʻokaʻaʻike Lens
Hiki ke hoʻopau ʻia kēia kaʻina hana hoʻoponopono ʻike i ka lā hoʻokahi ma kahi o 20-30 mau minuke. ʻAʻole wale ke kaʻina hana wikiwiki a me ka ʻeha ʻole, ʻo ka EVO ICL ka maikaʻi o ka manawa hoʻihoʻi wikiwiki, ʻaʻohe pono o nā lens a me nā aniani, a hoʻomaikaʻi ʻia. ka mamao a me ka ʻike pō kokoke i ka pō - no nā poʻe he nui i hoʻopilikia ʻia e nā lens hoʻopili a i ʻole nā ​​aniani, Ua hiki mai ka moeʻuhane.
ʻO ka myopia, ka mea i kapa ʻia ʻo "nearsightedness," ʻo ia kekahi o nā hiʻohiʻona maʻamau ma ka honua holoʻokoʻa, kahi e ʻike pono ai ke kanaka i nā mea kokoke, akā ʻike ʻia nā mea mamao. Ke piʻi nei ka nui o ka myopia ma ʻAmelika Hui Pū ʻIa a me ka honua holoʻokoʻa, a ke manaʻo nei nā mea noiʻi e hoʻomau kēia ʻano no nā makahiki e hiki mai ana.
Hana ʻia ka myopia i ka wā e lōʻihi loa ai nā maka o ke kanaka mai mua a i hope, e hoʻoneʻe ʻole ai ka mālamalama a i ʻole "piʻo".
Manaʻo ʻo STAAR Surgical he 100 miliona mau kānaka makua ʻAmelika ma waena o 21 a me 45 mau makahiki i hiki ke lilo i mau moho no EVO, kahi lens hoʻomanawanui e hoʻoponopono i ka ʻike mamao o ke kanaka, e ʻae iā lākou e ʻike i nā mea mamao.
Ua ʻike ʻia nā lens EVO Visian ma ke ʻano he "Implantable Collamer® Lenses". Hana ʻia nā Lenses i ka waiwai Collamer proprietary o STAAR Surgical. Loaʻa iā ia kahi liʻiliʻi o ka collagen i hoʻomaʻemaʻe ʻia a ʻo ke koena i hana ʻia me kahi mea like i loaʻa i nā lens contact soft. , stable, flexible and biocompatible.Collamer he moʻolelo o ka holomua intraocular hoʻohana ma ka honua a ua hōʻoiaʻiʻo i ka ʻoluʻolu a me ka pono ophthalmic lens mea.
Ma mua o ka hana ʻana o EVO Visian ICL, e hana ana kāu kauka i nā ʻano hoʻokolohua e ana i nā hiʻohiʻona kūʻokoʻa o kou maka. Ma mua koke o ka hana ʻana, e hoʻohana kāu kauka i nā kulu maka e hoʻonui i kāu mau haumāna a hoʻopaʻa i kou mau maka. peʻe a hoʻokomo ʻia i loko o kahi puka liʻiliʻi ma ka limbus o ka ʻili.

Mea Hana Hoʻokaʻaʻike Lens

Mea Hana Hoʻokaʻaʻike Lens
Ma hope o ka hoʻokomoʻana i ka lens, e hana ke kauka i nā hoʻololi kūpono e hōʻoia i ke kūlana kūpono o ka lens. i kau ʻia, ʻaʻole hiki iā ʻoe a me nā poʻe ʻē aʻe ke ʻike iā ia, a ua kūpono ka lens palupalu me kou maka maoli.
No nā makahiki he 20, ua kōkua nā lens Collamer implantable a STAAR i nā poʻe maʻi e hoʻokō i ka ʻike maikaʻi aʻe, e hoʻokuʻu iā lākou mai nā aniani a me nā lens pili, a i ka hopena, ua loaʻa iā EVO ICL ka ʻae ʻana o FDA no nā maʻi maʻi US.
"ʻOliʻoli mākou i ka hāʻawi ʻana iā EVO i nā kaukaʻi US a me nā poʻe maʻi e ʻimi ana i kahi koho i hōʻoia ʻia no nā maka aniani kiʻekiʻe, nā lens hoʻopili, a i ʻole ka hoʻoponopono ʻana i ka ʻike laser," wahi a Scott D. Barnes, MD, Luna Nui o ka STAAR Surgical."He mea koʻikoʻi loa ka hoʻolaha ʻana o kēia lā, No ka mea ke piʻi wikiwiki nei ka laha ʻana o ka myopia, ʻo ka mālama ʻana o COVID i nā pilikia hou aʻe no ka poʻe e ʻaʻahu ana i nā aniani a / a i ʻole nā ​​​​lens pili.
"Hoʻohui ʻo EVO i kahi mea hana koʻikoʻi i nā ophthalmologists e ʻimi nei e kōkua i ka hoʻomaikaʻi ʻana i ka maikaʻi o ke ola o ka mea maʻi.ʻAʻole like me LASIK, hoʻohui ʻia nā lens EVO i ka maka o ka mea maʻi ma o ke kaʻina hana ʻoki wikiwiki, me ka ʻole o ka pono e wehe i ka ʻiʻo corneal.Eia kekahi, inā makemake ʻia, hiki i nā kauka ke wehe i nā lens EVO.ʻO nā hopena o kā mākou hoʻokolohua lapaʻau hou ma US e kūlike me ka ʻoi aku o hoʻokahi miliona mau lens EVO i hoʻokomo ʻia i ka honua holoʻokoʻa.
ʻO EVO kahi koho hoʻoponopono hihiʻo FDA i ʻae ʻia no nā poʻe maʻi myopic me ka astigmatism a i ʻole ka makemake e hoʻopau i ka pono o nā aniani a i ʻole nā ​​leka uila. ʻaʻole kūpono paha ʻo EVO no ka poʻe i loaʻa i ka LASIK, no ka mea ʻaʻole i hoʻokumu ʻia ke kaʻina hana ma ke ʻano he hana palekana no nā maʻi me ka mōʻaukala o ka maʻi maka.
Mākaukau ʻoe e ola i ke ola piha? No ka ʻike inā he kūpono ka polokalamu EVO ICL iā ʻoe, e ʻoluʻolu e kelepona iā Hoopes Vision e hoʻonohonoho i kāu kūkākūkā VIP. Ma Hoopes Vision, hauʻoli nā mea maʻi i kahi moʻolelo palekana maikaʻi loa a me nā hopena i hōʻoia ʻia, ʻoiai e mahalo ana pehea lākou hana i nā mea a pau e hiki ai iā lākou ke hoʻoponopono i ka ʻike maikaʻi loa a hiki i nā poʻe maʻi me nā kālā like ʻole.


Ka manawa hoʻouna: Mei-21-2022