E hōʻea ka mākeke lens contact i $21.6 biliona e 2030: Grand View Research, Inc.

SAN FRANCISCO, Mei 19, 2022 /PRNewswire/ - Manaʻo ʻia ka mākeke lens contact honua e hōʻea i $ 21.6 biliona e 2030, e like me kahi hōʻike hou mai Grand View Research, Inc. 2022 a 2030. ʻO nā mea hana hou no ka hana ʻana i nā lens contact a me ka hoʻonui ʻana i ka hoʻohana ʻana i nā lens contact he mau mea koʻikoʻi e hoʻolalelale ana i ka ulu ʻana o ka mākeke. ka wā wānana. ʻO ka piʻi ʻana o ka honua i nā hihia o ka astigmatism a me ka myopia a me ka ulu ʻana o ka ʻae ʻana i kēia mau lens i nā ʻāina e ulu nei ke alakaʻi nei i ka hoʻonui ʻana o ka mākeke i ka wā wānana. ulu ana.

Hoʻopili no ka Astigmatism

Hoʻopili no ka Astigmatism
Heluhelu i ka hōʻike noiʻi mākeke 100-ʻaoʻao, "Contact Lenses Market Size, Share & Trends Analysis Report, By Material (Breathable, Silicone Hydrogel), By Design (Spherical, Multifocal), By Application, By Distribution Channel, By Application, By Region , A me nā wānana ʻāpana 2022-2030″, i paʻi ʻia e Grand View Research.
ʻO nā mea hana lens contact kahi kumu o nā mea kūʻai kūʻai nui a me nā mea kūʻai aku e hoʻolaha ai nā mea hana i kā lākou mau leka uila ma o nā ala like ʻole. ʻO ka Orthokeratology (Ortho K) kahi hana ʻenehana hou e hoʻoponopono hou ana i ka cornea no ka hoʻomaikaʻi ʻana i ka ʻike, ʻo ia hoʻi ke komo ʻana i nā lens pili i ka pō e hoʻololi i ke ʻano o ka maka i ka wā hiamoe. No ka laʻana, i Malaki 2019, ua hoʻokumu ka mea hana mālama maka ʻo Alcon Vision LLC i ka AcrySof IQ PanOptix Trifocal IOL ma ka mākeke US no ka waena, hyperopia, a me myopia.
Manaʻo ʻia nā lens contact Hybrid e hōʻike i ka CAGR kiʻekiʻe loa i ka wā wānana i ka māhele o nā mea. e uku i nā hemahema ʻike like ʻole e like me ka hyperopia, presbyopia, astigmatism a me myopia.

Hoʻopili no ka Astigmatism

Hoʻopili no ka Astigmatism
Ua hoʻokaʻawale ʻo Grand View Research i ka mākeke lens contact honua ma ke kumu o ka mea, hoʻolālā, noi, kaila hoʻolaha, noi, a me ka ʻāina:
ʻO ka Grand View Research kahi noiʻi mākeke a me ka ʻoihana kūkākūkā ma US e hāʻawi ana i nā hōʻike noiʻi syndicated a me nā lawelawe kūkākūkā. hōʻike noiʻi i kāna ʻikepili nui. Hāʻawi kēia mau hōʻike i ka loiloi hohonu o nā ʻoihana 46 ma 25 mau ʻāina nui ma ka honua. a hopu i nā manawa e hiki mai ana.


Ka manawa hoʻouna: Mei-23-2022